Een nieuwe website bouwen

”inschatting:” 3 ”leesminuten”

Home » Websites » Een nieuwe website bouwen

Waar moet u aan denken bij het bouwen van uw nieuwe website

1. Wat wilt u precies?

Voordat u een nieuw website gaat bouwen, is het goed te beginnen met u af te vragen met wat u precies wilt. Wat wilt u met uw website? Wat is uw doelgroep? Wie zijn de klanten die u hoopt te bereiken met uw website? Wat zoeken die klanten? Hoe zoeken de klant uw bedrijf? Waarom zoeken ze uw bedrijf? Wat heeft u hen te bieden?

Het zijn dat soort vragen die wij u altijd zullen stellen. U bespaart veel tijd, en dus ook geld, als u dat vooraf voor uzelf duidelijk hebt.

2. Vraag uw klanten

Vindt u het moeilijk deze vragen te beantwoorden, vraag het dan eens aan uw klanten. Uw klanten willen u meestal graag helpen. Hun hulp helpt u uw eigen website direct vanaf het begin goed op te zetten.

3. Wie bouwt mijn website

Uw eigen website is het visitekaartje voor u en uw onderneming. Een goede website bouwer is een belangrijke voorwaarde voor het succes van uw website.

Twobrands kan u hierbij van dienst zijn, wij hebben alle know-how in huis van techniek tot design en online marketing.

 4. Overleg vanaf het begin

U begint meestal met het kiezen van een domeinnaam. Het is verstandig ons, als uw webbouwer, hierbij te betrekken. Een goede domeinnaam is belangrijk in verband met de optimalisatie van uw website, het hoeft lang niet altijd de naam van uw bedrijf te zijn. Wat wilt u vertellen op uw website en hoe zal deze ingedeeld worden op de website. Overleg dit met ons, wij kunnen u adviseren hoe en wat er op een website voor uw bedrijf moet komen.

5. Persoonsgegevens en beveiliging

Als u persoonsgegevens opvraagt via uw website, en dat doet u al als u naam en e-mailadres vraagt voor uw nieuwsbrief, bent u wettelijk verplicht die goed te beveiligen.

Ook uw hosting is belangrijk. Waar staan de servers waar uw gegevens op staan? Staan ze in een ander land, dan heeft u te maken met de wetgeving van dat andere land.
Wij bieden met onze ondehoudscontracten tevens goede en veilige hosting en adviseren een SSL certificaat voor een beveiligde verbinding tussen uw site en de browser van de klant.

6. Je kunt niet alles uitbesteden

Een website laten maken houdt in dat je overlegt over website optimalisatie en dat de basis goed moet zijn.

Maar een website optimaliseren betekent ook actief gebruik van social media en links verzamelen om een reputatie op te bouwen, regelmatig nieuwe content toevoegen op uw website, goede seo teksten schrijven en uw website beheren bijvoorbeeld door dode links te verwijderen.

Wij vinden het dan ook belangrijk dat U als ondernemer met uw expertise van uw onderneming hier input aan geeft en dit is dan ook mede bepalend voor het succes van uw website.

7. kosten van een nieuwe website

Uw website laten maken is niet het eind van het verhaal. Als uw website klaar is, moet hij beheerd en onderhouden worden. Van tijd tot tijd wilt u wijzigingen doorvoeren. U wilt nieuwe content of misschien wel de hele structuur anders. Twobrands levert al hun websites met onderhoudscontract zodat u verzekerd bent dat uw website ook over enkele jaren nog functioneert.

Er zijn ook nog steeds webdesigner die extra kosten rekenen voor zaken die standaard zouden moeten zijn, zoals bijvoorbeeld een responsive website (een website die zich aanpast aan tablets en smartphones). Zo lijkt uw nieuwe website goedkoop, maar is hij dat in werkelijkheid niet. Wij leveren uw website helemaal compleet zonder extra bijkomende kosten. In een offerte vertellen we u graag wat allemaal kunt verwachten.

8. Ken uw beperkingen

Menig ondernemer doet alles zelf. Hij bouwt en beheert zelf zijn website, schrijft bijvoorbeeld zelf zijn teksten en is actief op social media.

Dat is soms zo jammer. Dan is een ondernemer ontzettend goed in zijn vak, maar heeft hij een knullige website. Ook zien we nog wel eens mooie websites die helaas voor de doelgroep de plank volledig misslaan. Wij helpen u dan ook voor uw bedrijf een passende oplossing te maken. Seo teksten schrijven is een vak, een website bouwen en een mooi design maken zijn dat ook.

Ken uw beperkingen. Wilt u een professionele website, wij helpen uw graag!

Auteur:
Mark Kampen
Posted in

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws / Websites

Website APK keuring

Mark Kampen / 20 februari 2018
Laatste nieuws / Websites

Onze werkwijze

HTTPS/SSL / Websites

Beveilig uw website met een SSL certificaat

Websites

Een nieuwe website bouwen