(SEO) Zoekmachine optimalisatie

Wat levert zoekmachine optimalisatie ons op? Meer klanten en dus meer omzet. Simpel toch?

SEO of zoekmachineoptimalisatie

SEO, of ook wel: zoekmachine optimalisatie genoemd, betekent niet veel meer dan het structureel verbeteren en optimaliseren van je website ten behoeve van zoekmachines. Het bestaat uit een heleboel kleine aanpassingen van onderdelen op je website. Hoe klein deze soms lijken; en soms weinig voor lijken te stellen, als geheel hebben ze een aanzienlijk effect. Zowel de gebruikersvriendelijkheid van je website, en ook voor de prestaties in de organische zoekresultaten van een zoekmachine. Zoals boven aangegeven heeft geen enkel bedrijf de wijsheid in pacht met  een volledige lijst van factoren die Google hanteert.

Goede SEO is niet moeilijk en eenvoudig te leren, het juist toepassen van SEO daarentegen kost(veel) tijd. Hoeveel dat is bepaal je zelf. Onthoud dat; hoe beter jij je website optimaliseert, hoe makkelijker het is voor zoekmachines om je website te vinden en deze te indexeren. De verbeterde website komt  hoger in de zoekresultaten, en bezoekers vinden makkelijker de juiste informatie omtrent het onderwerp en de inhoud van je site. Een hogere positie in de zoekresultaten betekent een betere vindbaarheid en dus automatisch meer bezoekers die je website bezoeken! En meer bezoekers naar je website of webshop betekent meer omzet! Simpel toch!

Goede zoekmachineoptimalisatie

Daar weten we alles van. We doen veel meer dan alleen het simpelweg uitvoeren van een trucje. We zijn van mening dat zoekmachine optimalisatie van een website of webshop onderdeel moet zijn van een duidelijk geformuleerde online marketingstrategie en dus ook voor elke klant uniek moet zijn. SEO is niet alleen het doorvoeren van technische verbeteringen, maar een combinatie van gedegen zoekwoordenanalyse, het opstellen van heldere conversie doelstellingen en vooral ook goede SEO teksten. SEO is een ongoing proces. Vrijwel al onze klanten hebben dan ook een SEO abonnement op maat.

Wist je dat 93% van de internetgebruikers Google gebruikt als startpunt? En van diezelfde groep 75% niet verder kijkt dan de eerste 10 zoekresultaten! Start dus vandaag nog met zoekmachine optimalisatie.

Wat levert goede zoekmachine optimalisatie op?

De juiste SEO strategie leidt tot een structurele verbetering van de vindbaarheid van je website en webshop in zoekmachines zoals Google of Bing. Er zijn daarnaast ook nog behoorlijk wat andere voordelen te behalen:

 • Een hoge positie zorgt ervoor dat je vaker getoond wordt bij relevante zoektermen
 • Een hogere positie zorgt ook voor meer directe klikken naar je website
 • Meer organische(of: onbetaalde) unieke website- en webshop bezoekers
 • Minder website bezoekers die naar de website van je concurrent gaan ipv jouw website
 • Je website of webshop wordt gezien als betrouwbaar door het gebruik van de juiste content
 • Eenduidiger opbouw van structuur en overzichtelijker voor zoekmachines en mogelijke bezoekers
 • Doordat je zelf teksten toevoegt met de juiste SEO strategie heeft dit grote impact op je vindbaarheid

Klaar om meer te ontdekken?

Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!

Lokale zoekmachine optimalisatie

Het maakt niet uit hoe groot je bedrijf is. Het is voor iedere onderneming verstandig om lokale SEO toe te passen. Het maakt niet uit of je een timmerbedrijf, een café of een adviesbureau hebt, lokale SEO kan voor iedere sector nuttig zijn. Indien je verwacht dat mensen bij je  bedrijf langskomen, is het dus juist belangrijk dat je gebruik maakt van lokale zoekmachineoptimalisatie.

Wist je dat:

 • Onder alle Google gebruikers, er: 96% zoekt naar lokale producten en/of diensten?
 • Bij alle kliks op de organische zoekresultaten, er maar: 36% van die gebruikers kijken naar de eerste vermelding op Google?
 • Dat van al die Google gebruikers er: 63% via mobiel zoekt en nog vaker naar lokale diensten of producten?

Als je bedrijf dus niet op de eerste pagina van Google vindbaar is, loop je serieus kansen mis. Om lokaal je zichtbaarheid te vergroten is lokale SEO de meest waardevolle marketing die er bestaat, ook omdat het toegankelijk is voor kleinere bedrijven op zoek naar een lokaal marktaandeel.

Meer SEO feiten...

Een zoekopdracht in Google op ‘SEO’ of ‘zoekmachine optimalisatie’ resulteert in heel veel zoekresultaten. Op basis van deze enorme hoeveelheid informatie en alle beschikbare SEO-tips blijkt dat:

 

 • Dat spelregels voor zoekmachine optimalisatie constant veranderen
 • Google regelmatig zijn algoritme verandert wat de positie bepaalt van je website
 • Zoekmachine optimalisatie niet alleen van belang is voor websitebouwers
 • Iedere toevoeging en verandering aan de website impact heeft op de resultaten
 • Een hoger positie in de zoekresultaten vertrouwen wekt bij een mogelijke bezoeker
 • SEO niet een kostenpost is, maar bij het juist toepassen ervan juist een investering is die zich terugverdient.
TwoBrands responsive-mockup

Waarom kiezen voor ons?

Goed om te weten dat we meedenken. Mooi dat we alles kunnen leveren. En verder? Verder helpen we klanten op diverse andere gebieden extra vooruit. Omdat dat er gewoon bij hoort.

Wat houd het verder nog in?

Wij vinden tevreden klanten enorm belangrijk. Daarom werken we naar een gepast internet advies wat bij iedere ondernemer past. Wij maken voor jouw bedrijf een website op maat of ontwikkelen een volledige internet strategie die bij jou past.

WordPress is het meest gebruikte CMS wereldwijd. Mede daardoor helaas ook gevoelig voor hacks en malware. De oorzaak zit meestal in verouderde plugins en verouderde bestanden van WordPress zelf. Een ‘inkoppertje’ voor hackers. Voor deze bedreigingen(en meer) hebben wij een Veilig Online Pakket in het leven geroepen zodat we altijd een juiste werking van de website verzekeren.

Niets is ons te gek, daarom ontwikkelt TwoBrands zich continue om op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen op website en online marketing gebied. We zijn er pas sinds januari 2017, maar met vele succesvolle online projecten, weten we wat nodig is om een succes van jouw project te maken middels onderstaande aanpak!

Overtuigd?

Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!

Direct meer bezoekers met Adwords

Wil je direct relevante bezoekers op je site ontvangen, dan kunnen we ervoor zorgen dat je website goed gevonden wordt in de Google zoekresultaten door een effectieve Google Adwords campagne voor je op te zetten. Vele klanten maken gebruik van onze diensten en ontvangen hierdoor meer bezoekers, leads en klanten op hun website.