E-commerce oplossingen

Starten of doorgroeien met online verkopen door onze webshops

Twobrands woocommerce

E-Commerce oplossingen

Een webshop moet geld opleveren. Een webwinkel is niet maken, vullen en achterover leunen. Er komt veel meer bij kijken om je webshop succesvol te maken. Twobrands begeleidt je door het gehele proces. Met een professionele WordPress webshop als resultaat.

Van vormgeving tot online marketing en van gebruikersgemak tot de hosting. Overal wordt aan gedacht. Per stap krijgt je deskundig advies en denken wij als team met je mee. Dat is de kracht van Twobrands. De webwinkels die wij leveren maken gebruik van WordPress. Dit systeem stelt de webwinkeleigenaar instaat om zelf op professionele wijze de winkel te beheren en te onderhouden.

Webshop ontwerp

Een helder en overzichtelijk ontwerp. Een ontwerp waar het overbrengen van de boodschap centraal staat. Dat zijn de ontwerpen van Twobrands en dat is wat je graag wilt. Want alleen dan wordt het gewenste resultaat behaald. Twobrands maakt daarom intelligente ontwerpen die gericht zijn op optimaal gebruikersgemak en optimaal rendement.

Koppel iDEAL aan een webshop

Het afrekenen in WordPress gebeurt met behulp van een extensie. Binnen- en buitenlandse betalingen: in één klik geregeld. Vanmorgen deed je alleen nog zaken in Nederland. Vanmiddag wil je live in België of Duitsland. Geen probleem: we sluiten de rest van de wereld razendsnel aan op je site.

ONZE KLANTEN BLIJVEN BIJ ONS DOOR

Transparantie

Eerlijkheid en openheid van zaken! Je weet vooraf wat van je ons mag verwachten om vervelende verrassingen achteraf te voorkomen.

Efficiency

Door onze efficiënte aanpak van werken wordt ieder mogelijk project binnen budget en binnen planning afgerond. Afspraak = afspraak!

Prijsstelling

Doordat we een kleinere organisatie zijn kunnen we snel schakelen zonder hoge marges te hoeven berekenen. Ons voordeel is jouw voordeel!

Online betalen

Online betalen moet veilig en gebruiksvriendelijk. Twobrands biedt niet alleen diverse betaalmogelijkheden aan zoals IDEAL, PayPal en creditcard maar ook verschillende integraties. Het betaalgemak voor de klant staat daarbij centraal. Ook de positie van de ondernemer is belangrijk. Koppelingen met administratiesystemen en het nadenken over een adequaat betaalsysteem is daarom allemaal mogelijk.

Beveiligd op bankniveau

Ook al zijn we geen bank, we nemen geld minstens zo serieus. Zeker jouw geld. Daarom leggen we ons zelf de hoogste veiligheidseisen op.

mollie
ideal-banken

Overtuigd?

Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!

TwoBrands responsive-mockup

Waarom kiezen voor ons?

Goed om te weten dat we meedenken. Mooi dat we alles kunnen leveren. En verder? Verder helpen we klanten op diverse andere gebieden extra vooruit. Omdat dat er gewoon bij hoort.