Maatwerk WordPress website

Volledig op maat ontwikkelde WordPress thema's

Maatwerk websites

Een maatwerk website is de ultieme manier om je te onderscheiden op internet van je concurrenten. WordPress is een open source publicatie platform gericht op gebruikersgemak met het oog op de huidige webstandaarden. Door de combinatie van gebruikersgemak én kwaliteit wordt WordPress wereldwijd grootschalig ingezet voor het realiseren van talloze internet websites en webshops.

Bij TwoBrands bieden wij daarom organisaties die net wat extra willen nu de kans om dit uit te laten voeren. Dit kunnen werkzaamheden zijn op het gebied van veiligheid, snelheid of bezoekersaantallen. Met een internationale klantenkring, ruime WordPress ervaring én ambiteuze opdrachtgevers zijn wij wel wat gewend. Daag jij ons uit? Neem gerust contact met ons op. Het ontwikkelen met WordPress oplossingen kent vele variaties.

  • Ontwikkeling van WordPress websites
  • Realisatie van uniek WordPress thema
  • Onderhoud van WordPress websites
  • Ontwikkeling van Premium WordPress plugin's
  • Doorontwikkeling van WordPress websites
Nothing less then perfect.
Kwaliteit is een keuze!

Onze opdrachtgevers verwachten nogal wat extra's. Zeker op het gebied van kwaliteit. Bij TwoBrands leveren wij WordPress websites op volgens zeer hoge kwaliteitsnormen die ook door de opdrachtgever zijn te controleren. Zo letten wij op snelheid, code en veiligheid. Ook controleren wij standaard een aantal componenten gerelateerd aan online marketing. Benieuwd naar onze standaarden en wat je van ons mag verwachten? Neem vrijblijvend contact op.

Of zoekt u liever een standaard oplossing?

Ontdek onze andere mogelijkheden!

TwoBrands responsive-mockup

Waarom kiezen voor ons?

Goed om te weten dat we meedenken. Mooi dat we alles kunnen leveren. En verder? Verder helpen we klanten op diverse andere gebieden extra vooruit. Omdat dat er gewoon bij hoort.

Technische mogelijkheden

Twobrands informeert je graag over de technische mogelijkheden. Onze WordPress websites worden het visitekaartje van jouw bedrijf. Uiteraard spreekt de inhoud voor zich, maar een eerste indruk van jouw bedrijf geef je uiteraard met de website. Met WordPress zetten wij al onze kennis van internetmarketing in voor jouw organisatie.

WordPress onderhoud

Met de juiste kennis en middelen is WordPress veilig.
Laat TwoBrands je WordPress website beheren en wees
verzekerd van deskundig onderhoud en vriendelijke support.

Strippenkaart

Een goede website is nooit af. Wij gaan daarom ook graag door.
Met behulp van strippenkaarten kunnen wij snel wijzigingen
doorvoeren en zijn de kosten te sturen en transparant.

Wat houd het verder nog in?

Wij vinden tevreden klanten enorm belangrijk. Daarom werken we naar een gepast internet advies wat bij iedere ondernemer past. Wij maken voor jouw bedrijf een website op maat of ontwikkelen een volledige internet strategie die bij jou past.

WordPress is het meest gebruikte CMS wereldwijd. Mede daardoor helaas ook gevoelig voor hacks en malware. De oorzaak zit meestal in verouderde plugins en verouderde bestanden van WordPress zelf. Een ‘inkoppertje’ voor hackers. Voor deze bedreigingen(en meer) hebben wij een onderhoud in het leven geroepen zodat we altijd een juiste werking van de website verzekeren.

Niets is ons te gek, daarom ontwikkelt Twobrands zich continue om op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen op website en online marketing gebied. We zijn er pas sinds januari 2017, maar met ruim 100+ succesvolle online projecten, weten we wat er nodig is om een succes van jouw project te maken middels onze aanpak!

Overtuigd?

Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!

Direct meer bezoekers met Adwords

Wil je direct relevante bezoekers op je site ontvangen, dan kunnen we ervoor zorgen dat je website goed gevonden wordt in de Google zoekresultaten door een effectieve Google Adwords campagne voor je op te zetten. Vele klanten maken gebruik van onze diensten en ontvangen hierdoor meer bezoekers, leads en klanten op hun website.