Website hosting

Ongelofelijk gemakkelijk, oneindig flexibel, zo hoort het!

WordPress website hosting

Snelheid draagt bij aan betere gebruikservaring en betere ranking in de zoekresultaten van Google. We werken er voortdurend aan om je website sneller te laten laden. Een snelle website wordt beter gevonden. Daarom is hosting van ons standaard snel. Zo blijven bezoekers langer op je site en bezoeken ze meer pagina's. De snelheid komt voort uit de razendsnelle servers waar het hostingplatform op draait. Daarnaast is de cachelaag geoptimaliseerd voor snelheid.

Breng je website veilig onder bij TwoBrands voor een optimale bereikbaarheid en snelheid. Wij hosten je website op state-of-the-art apparatuur in de best beveiligde datacentra van Nederland. Onze hostingpakketten zijn zorgvuldig samengesteld: er is altijd een pakket dat bij je past. Weet je nog niet precies hoe groot je website wordt? Begin dan met een klein pakket, je kunt later altijd gratis upgraden.

Technische mogelijkheden

Twobrands informeert je graag over de technische mogelijkheden. Maatwerk WordPress websites worden het visitekaartje van uw bedrijf. Uiteraard spreekt de inhoud voor zich, maar een eerste indruk van jouw bedrijf geef je uiteraard met de website.

Bekijk samen met ons de creatieve mogelijkheden en wij creëren voor jouw bedrijf een echte blikvanger! Twobrands denkt graag vanaf het allereerste begin mee om ervoor te zorgen dat het uiteindelijke doel geheel aansluit bij jouw wensen. Maar misschien nog wel belangrijker; bij de doelgroep van jouw bedrijf!

  • Eenvoudig

    In minuten kunt u aan de slag dankzij installatie via 1-click WordPress

  • Veilig

    Met SSL-certificaat zodat gegevens veilig met bezoekers worden uitgewisseld

  • Krachtig

    Pakketten beginnen bij 2 GB RAM zodat WordPress snel blijft werken

TwoBrands responsive-mockup

Waarom kiezen voor ons?

Goed om te weten dat we meedenken. Mooi dat we alles kunnen leveren. En verder? Verder helpen we klanten op diverse andere gebieden extra vooruit. Omdat dat er gewoon bij hoort.

Overtuigd?

Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Schrijf jezelf in en ontvang regelmatig nieuwe innoverende producten in je mailbox.

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.