WordPress hosting

Ongelofelijk gemakkelijk, oneindig flexibel, zo hoort het!

WordPress hosting

Snelheid draagt bij aan betere gebruikservaring en betere ranking in de zoekresultaten van Google. We werken er voortdurend aan om je website sneller te laten laden. Een snelle website wordt namelijk beter gevonden. Daarom is hosting van ons standaard al heel snel! Zo blijven bezoekers langer op je site en bezoeken ze meer pagina's. De snelheid komt voort uit de razendsnelle servers waar het hostingplatform op draait. Daarnaast is de cachelaag geoptimaliseerd voor snelheid.

Breng je website veilig onder bij TwoBrands voor een optimale bereikbaarheid en snelheid. Wij hosten je website op state-of-the-art apparatuur in de best beveiligde datacentra van Nederland. Onze hostingpakketten zijn zorgvuldig samengesteld: er is altijd een pakket dat bij je past. Weet je nog niet precies hoe groot je website wordt? Begin dan met een klein pakket, je kunt later altijd gratis upgraden.

Managed Hosting & onderhoud

Voor ons gaat Hosting veel verder dan alleen ruimte op een server. Zo zorgen we ook voor preventief onderhoud wat veel meer inhoud dan het updaten je WordPress website. Het updaten van alle plugins en ons op maat gemaakt framework zijn namelijk minstens net zo belangrijk om de veiligheid en stabiliteit van je WordPress website te waarborgen.

Daarom updaten we alle onderdelen van je website. En dat doen we niet zomaar: we zorgen vooraf altijd voor een goed werkende backup, en controleren of je WordPress website na alle updates goed blijft werken. Eventuele wijzigingen en problemen lossen we meteen ook voor je op. En dat maakt onze Managed WordPress hosting zo uniek!

Hosting & Veiligheid

Wanneer je kiest voor onze WordPress hosting, dan waarborgen we de veiligheid van je WordPress website op diverse manieren. Een belangrijk aspect is zoals eerder genoemd het gecontroleerde onderhoud, maar ook nemen we maatregelen voor inbraakpreventie. Daarmee worden kwaadwillende geweerd die geautomatiseerd veel login pogingen doen.

De hosting van je WordPress website is erg belangrijk. Niet alleen veiligheid, maar ook snelheid van je website is een belangrijke factor. En wat dacht je van eventuele support als het toch misgaat? Door te kiezen voor onze veilige hosting ben je verzekerd van snelle- en bovendien veilige hosting.

LATEN WE HET EENS HEBBEN OVER JOUW PROJECT!