WooCommerce hosting

Ongelofelijk gemakkelijk, oneindig flexibel, zo hoort het!

Professionele WooCommerce hosting

TwoBrands bied Managed hosting voor WooCommerce aan en betekent veel méér dan enkel het uitvoeren van updates aan plugins. Die updates hebben namelijk als doel om de veiligheid en stabiliteit te waarborgen van je WooCommerce webshop. Daarom houden we je webshop technisch up-to-date. We controleren altijd of je WordPress webwinkel na alle updates goed blijft werken. Eventuele wijzigingen en problemen lossen we direct voor je op. En dat maakt Managed hosting bij TwoBrands zo uniek!

Veilige WooCommerce hosting

We zorgen ervoor dat je WooCommerce website op diverse manieren beveiligd is. De belangrijkste maatregel is het onderhoud van je website, maar daar houd het natuurlijk niet op. We maken gebruik van inbraakpreventie, waarmee kwaadwillende worden geweerd die geautomatiseerd veel inlogpogingen doen.

Indien je webshop bij TwoBrands gehost wordt maak je gebruik van een gratis SSL certificaat waardoor bezoekers van je webwinkel een groen slotje in de adresbalk te zien krijgen. Dit zogenaamde groene slotje garandeert een veilige verbinding tussen de bezoeker en de webshop. Alle communicatie tussen de server en de ontvanger wordt versleuteld en is niet te onderscheppen door derden. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je bezoekers optimaal, snel en veilig gebruik kunnen maken van je webshop en kunnen winkelen. Meer weten over een certificaat? Lees hier verder.

Complete WooCommerce hosting

Onze WooCommerce hosting is veel meer dan alleen hosting. We zorgen dus niet alleen voor de updates en de allersnelste hardware, maar tevens optimaliseren we ook je WooCommerce webshop zelf! We zorgen dat je webwinkel zo snel mogelijk geladen wordt door onder andere veelgebruikte scripts in de code van je website te comprimeren en afbeeldingen welke rechtsreeks vanaf ieder device geupload worden; optimaal te comprimeren zonder zichtbaar verlies van kwaliteit.

Tenslotte kun je voor andere vraagstukken of storingen altijd bij ons terecht via onze helpdesk. We maken uitgebreide backup’s voor het geval er ondanks alle voorzorgsmaatregelen toch iets misgaat, en je kunt gebruik maken van diverse extra functionaliteiten.

Overtuigd?

Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!