Exchange online

Onderweg altijd toegang wil tot e-mail, contactpersonen, agenda, taken en notities.

Overal en altijd bereikbaar met Microsoft Exchange online

Als je een bedrijf hebt is het verstandig om zakelijk en privé een beetje gescheiden te houden. Zo open je bijvoorbeeld een zakelijke bankrekening en richt je een boekhouding voor het bedrijf. Voor je correspondentie maak je een zakelijk e-mailadres aan, dat is niet verplicht, maar het biedt wel voordelen:

 • Overzichtelijk

  Het gebruik van Exchange online leidt tot een veel overzichtelijkere mailbox met veel extra handige functies en voordelen.

 • Professionele uitstraling

  Je bedrijf heeft een professionele uitstraling waarbij veiligheid een belangrijk punt is met communicatie tussen zender en ontvanger.

Exchange online

€ 3,40 per gebruiker/maand
 • Exchange Online, zakelijke e-mailhosting met een postvak van 50 GB
 • Aangepaste e-maildomeinadressen (naam@jouw­bedrijf.com)
 • Gedeelde agenda en contactpersonen
 • Geavanceerde beveiligde externe toegang, met optie voor meervoudige verificatie
 • Webversie van Outlook
 • 24x7 telefonische en webondersteuning

Waarom kiezen voor Microsoft Exchange online

Exchange online is beschikbaar als een zelfstandige gehoste service van Microsoft. Exchange online is ook verkrijgbaar als onderdeel van een Office 365-abonnement dat Office-apps, SharePoint en Skype voor Bedrijven omvat.

Goedkoper

Met Exchange online heb je geen eigen Exchange server en bijbehorende software licenties meer nodig. Daarnaast heb je voor het beheer van updates en onderhoud geen eigen systeembeheerder of onderhoudscontract nodig. Hierdoor is Exchange online voor bijna ieder bedrijf de schaalbare en goedkope email oplossing!

Een flexibele oplossing

Exchange online is een cloud-dienst waarvoor je een abonnement per maand per gebruiker betaalt. Hierdoor kun je iedere maand eenvoudig gebruikers toevoegen of verwijderen. Dit is bijvoorbeeld erg handig wanneer je tijdelijk een stagiaire in je bedrijf krijgt of wanneer er een medewerker uit dienst gaat. Je betaalt alleen voor wat je gebruikt, wel zo overzichtelijk! Je Exchange online abonnement rekt mee met je bedrijf als elastiek!

Overal toegang

Omdat Exchange online een cloud-dienst is, heb je altijd, op iedere plaats en overal toegang tot je e-mail, contactpersonen, agenda, taken en notities. Het enige dat je nodig hebt om je mail te kunnen verwerken of bijvoorbeeld afspraken te plannen is een internetverbinding. Dit is ontzettend handig als je onderweg of op vakantie bent. Ook is dit dé ideale oplossing om te flexwerken! Met Exchange online via TwoBrands ben je klaar voor de toekomst!

Met ieder apparaat

Met Exchange online via TwoBrands heb je vanaf ieder gewenst apparaat toegang tot je e-mail, contactpersonen, agenda, taken en notities. Of je nu met een PC of Mac, een Windows, iOS of Android apparaat werkt. Zelfs op openbare computers in bijvoorbeeld een internetcafé of een computer van iemand anders. Je kunt altijd veilig je mail afhandelen en bijvoorbeeld afspraken inplannen. Met Exchange online behoord het allemaal tot de mogelijkheden!

Geen dubbel werk

Met Exchange online mis je nooit meer een e-mail bericht. Raak je nooit meer belangrijke e-mail berichten kwijt en hoeft je nooit meer je mail op verschillende apparaten op te ruimen. Je kunt je e-mail, contactpersonen, agenda, taken en notities bijhouden op ieder gewenst apparaat om het vervolgens nooit meer opnieuw te hoeven invoeren op één van je andere apparaten! Exchange online werkt naadloos samen met Outlook. TwoBrands laat via Exchange online al je apparaten met elkaar “praten” en zorgt ervoor dat alles automatisch synchroniseert!

Geen backup meer nodig

Exchange online is een cloud-dienst. Dit betekend dat al je e-mail, contactpersonen, agenda, taken en notities op dubbel uitgevoerde servers in Nederland worden opgeslagen. Een heel groot voordeel hiervan is dat je nooit meer een back van bijvoorbeeld je Outlook hoeft te maken. Mocht een computer of ander apparaat dat je gebruikt stuk gaan, worden gestolen of verloren gaan bij bijvoorbeeld een brand, is er geen vuiltje aan de lucht. Je neemt een nieuw apparaat in gebruik, voert je gebruikersgegevens in en je kunt weer verder waar gebleven was! Dat noemt TwoBrands nou zorgeloos en flexibel werken!

Grotere mailbox

Met Exchange online via TwoBrands krijg je bij ieder abonnement een mailbox van wel 50GB. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken of je mailbox “te vol“ wordt. Op deze manier kun je alle belangrijke mailberichten van bijvoorbeeld klanten en leveranciers binnen handbereik houden. Daarnaast is het zelfs mogelijk om mailberichten te versturen tot wel 150MB groot! Op deze manier wordt het gebruik van e-mail een feest!

Altijd beschikbaar

Omdat Exchange online in de cloud draait, op de servers van Microsoft, garandeert Microsoft je dat deze aangeboden dienst voor 99,99% altijd beschikbaar is! Deze zogenaamde up-time van diensten is de afgelopen jaren ruimschoots door Microsoft waar gemaakt! Mocht de server die je op enig moment gebruikt om welke reden dan ook uitvallen, dan neemt een ander deze taken over. Op deze manier wordt er voor gezorgd dat je altijd verder kunt werken!

Veiligheid

TwoBrands begrijpt heel goed dat veiligheid een belangrijke factor is, alvorens je met je bedrijf wilt overgaan naar diensten die in de cloud draaien. Je zit er natuurlijk niet op te wachten, dat bedrijfsgevoelige informatie voor iedereen zomaar is in te zien of te kopiëren is! De Nederlandsche Bank (DNB) heeft, door het recht te krijgen onderzoek uit te voeren bij Microsoft, de weg vrijgemaakt voor financiële instellingen om gebruik te maken van Office 365. Kortom, het moet raar lopen wil de beveiliging niet voldoen aan de eisen van je bedrijf!

Op zoek naar meer informatie?

Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvend adviesgesprek!