SSL Beveiligingen

TwoBrands helpt je een beveiligde verbinding op te zetten.

Veilige verbindingen met SSL certificaten

TwoBrands kan je helpen om je website of webshop te voorzien van een SSL beveiligingscertificaat. Met een SSL beveiligingscertificaat wordt vertrouwelijke informatie versleuteld verzonden zodat je gegevens niet onderschept kunnen worden. De meest uitgebreide controle (EV) zorgt ervoor dat  bezoekers van je website een groene adresbalk zien met je bedrijfsgegevens. Op die manier weten je bezoekers meteen met wie ze te maken hebben, wat zorgt voor extra vertrouwen.

Wat houdt een SSL-certificaat in?

Een SSL-certificaat bestaat uit een geheime code en een publieke code. Met de publieke code kan worden geverifieerd of deze overeenkomt met de geheime code, zonder dat de geheime code bekend hoeft te worden. Dit wordt op de server gedaan door een ingewikkelde rekensom. Het is heel belangrijk dat de geheime code alleen bekend is op de server van jouw website. Als de code uitlekt en in handen komt van kwaadwillende, kunnen ze een eigen website opzetten waarmee ze jouw website na kunnen bootsen en zodoende de bezoekers misleiden en schade toebrengen.

Gecertificeerde installatie

Niet iedereen mag zomaar SSL-certificaten verstrekken en installeren. Enkel bedrijven die hun beveiliging goed op orde hebben zijn hiertoe gemachtigd. Wereldwijd zijn er enkele partijen gecertificeerd om certificaten te verstreken. Doordat je webbrowser kan zien dat het certificaat door zo’n betrouwbare partij is verstrekt, kan met zekerheid een groen slotje getoond worden in de browser bij jouw website. Wij kopen het certificaat voor je in bij zo’n partij en installeren het certificaat op je website.

Secure-Lock-1

Hosting en een SSL certificaat

Met het installeren van een certificaat op je WordPress website wijzigen er nog een paar zaken. Zo moet al het verkeerd op je WordPress website vanaf dat moment via HTTPS verlopen. Soms wordt er op je website externe code ingeladen, zoals een facebook-button of een Google Analytics code. Ook die scripts moeten vanaf nu via HTTPS op je website worden ingeladen. Hiervoor voeren we enkele handelingen uit, zoals het aanpassen van de url’s in de database en op verschillende plekken in de code van je website.

Overtuigd?

Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!

Gerelateerde artikelen