Over ons

Over ons

Wil je ook een professionele website laten maken? Heb je een verouderde website? Of presteert je webshop best wel slecht? Wellicht ben je net gestart met je eigen bedrijf en wil je een passende website laten maken! In ieder geval kunnen wij je helpen met de bouw van een website of webshop.

Heb je al een goedlopende onderneming en ben je op zoek naar een websitebouwer die een webshop of website volledig op maat ontwerpt en bouwt? Een bouwer die voor elk complex probleem een passende oplossing kan bieden?

Gelukkig heb je ons gevonden, precies zoals ook de bedoeling was! Ons team van specialisten staat voor je klaar om samen waanzinnige projecten op te leveren. Bij TwoBrands mag je vertrouwen op uitstekende service en goede samenwerking met een professionele website als resultaat.

TwoBrands is een full service webdesign bureau met meer dan 15 jaar ervaring in het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van succesvolle websites. Als echte techneuten zijn wij volledig op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen en trends op het gebied van internet. Of je nu een eenvoudige website wilt laten maken of een volledige maatwerk website, wij zorgen voor het best passende internetadvies tegen de laagste kosten.

Als full service bureau kunnen wij je naast webdesign ook andere expertises aanbieden. Bij TwoBrands kunnen wij je perfect helpen met standaard websites, SEO zoekmachine optimalisatie,  Google advertentie campagnes opzetten, linkbuilding en de hosting incl. het registreren van je domeinnamen. Alle benodigde werkzaamheden voor een perfecte website op maat!

Ons doel

Vol passie, creativiteit en enthousiasme zijn wij altijd op zoek naar manieren om
de digitale wereld mooier, succesvoller en effectiever te maken.

Door het ontwikkelproces te stroomlijnen en randzaken weg te halen, kunnen we websites maken die perfect geschikt zijn voor de juiste doelgroep én voor een vlijmscherpe prijs. Met behulp van onze vele gratis WordPress trainingen ben je zelf in staat om je website te onderhouden op het gebied van tekst en foto’s. Werkt er iets niet of heb je toch hulp nodig? Dan staan we altijd klaar om de helpende hand toe te steken middels onze strippenkaart.

TwoBrands responsive-mockup

Eindeloze Mogelijkheden

Wij zijn een jong, professioneel en uiterst betrouwbaar team met elk een eigen specialisme. Of het nu gaat om het ontwerpen van een presentatiemiddel, het programmeren van een website of het produceren van ijzersterke promotionele producten. Wij weten wat we doen.

Wij verleggen de grenzen door middel van innovatie en uniek design, wij leveren prachtige en inspirerende online & offline producten.

Wij zijn gek op de nieuwste trends, ontwikkelingen en user experiences. Daarom helpen wij graag bij het ontwikkelen van de mooiste ideeën en initiatieven. We zijn altijd opzoek naar de beste samenwerking om zo tot een verbluffend eindresultaat te komen.

Je bent trots op je merk.

Je wilt je doelgroepen echt bereiken. Daar is energie, synergie en vooral creativiteit voor nodig. Samen met jou vormen wij het idee dat bij je past. Met elkaar zetten wij jouw merk in beweging. Dit doen wij door creatieve en vernieuwende concepten te ontwikkelen.

Kwalitatieve Websites, webshops, premium gifts en corporate promoties die je bedrijfsvisie én identiteit krachtig over brengen. Een complete familie van producten die je doelgroepen motiveren, mobiliseren en verbinden. Samen mooie dingen maken! Dat is onze passie en dat is wie wij zijn. Dat deden we al, en dat blijven wij doen, alleen de naam is anders!