Over ons

Maak eerst even kennis

met ons

TwoBrands is een inventief en full-service internetbureau. We hebben meer dan 20 jaar ervaring met ontwikkeling van websiteswebshops. Onze dienstverlening gaat nog een stapje verder dan dat. Bij TwoBrands bieden we na het live plaatsen van jouw website of webshop de mogelijkheid om je website met je onderneming mee te laten groeien.

Maximaal rendement is niet het streven, maar voor ons zelfs een echte 'must-have'. Dit bereiken we onder andere door een optimaal werkende website of webshop te combineren met de juiste technieken. We geloven bovendien in een langdurige samenwerking waarbij transparantie centraal staat. Nog niet zeker van de voordelen die TwoBrands voor jouw bedrijf kan bieden?

Neem dan contact met ons op en we bespreken graag in een gratis en vrijblijvend gesprek wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen.

Ons doel

Vol passie, creativiteit en enthousiasme zijn wij altijd op zoek naar manieren om
de digitale wereld mooier, succesvoller en effectiever te maken.

Door het ontwikkelproces te stroomlijnen en randzaken weg te halen, kunnen we websites maken die perfect geschikt zijn voor de juiste doelgroep én voor een vlijmscherpe prijs. Met behulp van onze vele gratis WordPress trainingen ben je zelf in staat om je website te onderhouden op het gebied van tekst en foto’s. Werkt er iets niet of heb je toch hulp nodig? Dan staan we altijd klaar om de helpende hand toe te steken middels onze strippenkaart.

Je bent trots op je merk.

Je wilt je doelgroepen echt bereiken. Daar is energie, synergie en vooral creativiteit voor nodig. Samen met jou vormen wij het idee dat bij je past. Met elkaar zetten wij jouw merk in beweging. Dit doen wij door creatieve en vernieuwende concepten te ontwikkelen.

Kwalitatieve Websites, webshops, premium gifts en corporate promoties die je bedrijfsvisie én identiteit krachtig over brengen. Een complete familie van producten die je doelgroepen motiveren, mobiliseren en verbinden. Samen mooie dingen maken! Dat is onze passie en dat is wie wij zijn. Dat deden we al, en dat blijven wij doen, alleen de naam is anders!

Referenties

Emma Evers Mantelzorgmakelaar

Twobrands heeft op vakkundige wijze mijn bedrijfsidee gezicht gegeven. Zij ontwikkelden een totaal concept van huisstijl tot website en hebben zich daarbij verdiept in mijn doelgroep, vakgebied en persoonlijke wensen. Met de betrokkenheid die Twobrands liet zien wisten zij mijn wensen perfect te vertalen. Een prettige samenwerking, wat heeft geresulteerd in een vernieuwende en kwalitatieve website waarmee ik me kan onderscheiden op internet en welke precies past bij mij als ondernemer.

Emma Evers

Metaalwarenfabriek Heuveling BV

Na wat speurwerk naar het juiste bedrijf om onze website te laten maken sprong TwoBrands er voor ons uit. Het is een bedrijf dat elke opdrachtgever afzonderlijk bekijkt en niet websites maakt met allemaal dezelfde uitstraling. TwoBrands is een dynamisch bedrijf met een persoonlijk benadering, waar je met duidelijke afspraken kunt samenwerken, en zo tot een gewenst resultaat kunt komen. Tot op de dag van vandaag, krijgen we prima ondersteuning als er wensen of vragen zijn. Kortom wij zijn trots op het eindresultaat, dankzij TwoBrands!!

Bianca Wouters

BurgGolf

TwoBrands heeft in 2016 de bouw van onze nieuwe website overgenomen van een ander bedrijf. Dit ‘springen op een rijdende trein’ is tekenend voor de flexibiliteit van TwoBrands. Met een servicegerichte houding helpen ze ook kleine marketingteams actief met een website bezig te zijn. Ze adviseren proactief over wetgeving en andere ontwikkelingen. Kortom een ontzorgend webbureau.

Harald van Schie

Tekstbeleving

Ik ervaar de samenwerking met TwoBrands als erg prettig; betrokken en kundige mensen, ze denken mee met de klant, geven tips waar nodig en ontwerpen de website zoals jij het voor ogen hebt. Het is toch knap als je kunt visualiseren wat mensen in hun hoofd hebben. TwoBrands volstaat die kunst.

Myrthe Peters