Adverteren in google

Direct door naar de bovenste positie.

Gevonden worden boven de 'gewone resultaten'.

De advertenties van Google Adwords worden weergegeven als men zoekt op een trefwoord waarop jouw advertentie is ingesteld. Deze advertenties staan boven de 'gewone resultaten' van Google. Hierdoor wordt jouw advertentie eerder aangeklikt dan de resultaten van de concurrerende posities. Sterker nog; Ruim 83% van de internetters klikt altijd op een van de eerste 2 vermeldingen.

%

Klikt op de eerste 2 resultaten

%

Klikt op het 3e en 4e resultaat

%

Klikt op de resultaten 5 t/m 10

Technische mogelijkheden

Wanneer je een adwords campagne bij ons afneemt is de abonnementsperiode slechts 3 maanden. Na drie maanden ben je vrij om de campagne te beëindigen wanneer je niet tevreden bent met het resultaat. Echter doen wij er uiteraard alles aan om de campagne zo succesvol mogelijk voor je te maken zodat je veel langer klant blijft. Immers bouwen wij de gehele campagne voor je, stellen we rapportages in en optimaliseren we elke maand jouw campagne. Dat kost ons de eerste maanden meer tijd (en dus geld) dan het ons oplevert, maar hiermee kunnen we laten zien wat we kunnen.

Transparante rapportages & meekijken

Veel bureaus geven je nauwelijks of zelfs geen inzicht in de resultaten. Bij ons gaat dat anders. Allereerst voegen we jou toe aan het Google Adwords account zodat je live kan meekijken wat er allemaal staat ingesteld en hoe we de campagne hebben ingericht.

Daarnaast hebben we zeer overzichtelijke rapportges waarmee je een zeer duidelijke overzicht van de resultaten kan inzien. Deze rapportage haalt de gegevens niet alleen uit Adwords, maar we koppelen ook Google Analytics en Google Console voor je zodat je ook kan zien hoe je website presteert in de organische resultaten.

Voor de zekerheid sturen we je deze rapportage elke maand even per mail zodat je niet vergeet te kijken hoe het gaat.

Klaar om te adverteren?

Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!

Een vast tarief

Voor een vast bedrag per maand richten we je Adwords campagne in en monitoren we maandelijks je resultaten. Elke maand sturen we je campagne bij om de resultaten verder te verbeteren. Daarnaast betaal je aan Google voor de clicks op je advertenties. We hebben verschillende opties voor kleine regionale campagnes en voor grotere landelijke campagnes. Ook wanneer je speciale maatwerk wensen hebt voor een grotere maatwerk campagne kan je bij ons terecht. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Hoe werkt adverteren in Google Adwords?

Wij zetten een Google Adwords campagne voor je op, stellen de advertentiegroepen, trefwoorden en trefwoordcombinaties voor je in (uiteraard in overleg met jou) en ontwikkelen enkele effectieve advertenties voor jouw product/dienst. Daarnaast stellen we het budget en de maximale kosten per klik voor je in. Wanneer de campagne draait monitoren we continu hoe de campagne loopt en sturen we waar nodig bij.

 

google optimalisatie

Onze Adwords diensten:

  • Opzetten Google Adwords
  • Koppelen Google Analytics
  • Koppelen Google Search Console
  • Aanmaken doelen in Google analytics
  • Instellen campagne(s)
  • Instellen zoekwoorden
  • Campagne optimalisatie
  • Bijhouden conversies & CTR
  • Optimaliseren campagne
  • Rapportage

Met een Adwords-campagne van TwoBrands weet je zeker dat je direct effectieve leads en offerteaanvragen binnenkrijgt.

Overtuigd?

Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!