Website APK keuring

”inschatting:” 2 ”leesminuten”

Home » Laatste nieuws » Website APK keuring

Destijds

Je hebt in 2003 een professionele website laten maken, en was online perfect vindbaar. Destijds voldeed deze, en de webbrowsers waarmee je bezoekers je toen vonden voldeden ook. Geen vuiltje aan de lucht, maar nu 15 jaar later zijn de webbrowsers veel verder ontwikkeld.

Tegenwoordig zijn er ook veel websites afhankelijk van content management systemen zoals:

  • Joomla
  • Magento
  • WordPress

Deze systemen hebben regelmatig updates nodig om te blijven voldoen aan de veiligheidseisen van het internet en de helaas steeds slimmer wordende hackers. Hackers die door middel van het inbreken op je website geld proberen te verdienen en je schade toe kunnen brengen.

Het internet bestaat uit duizenden protocollen, standaarden, browsers en communities die al deze toepassingen door ontwikkelen en bedenken. Door de jaren heen is vooral de techniek achter een website enorm uitgebreid.

Heden

Tegenwoordig is er veel vraag naar nieuwe functionaliteiten zoals integraties met bedrijfssoftware of boekhoudsoftware om nog maar te zwijgen over het gebruik van de website in combinatie met  mobiele devices. Webbrowsers zoals Google Chrome, Firefox en Microsoft Edge ontwikkelen zichzelf elke dag verder.

Naast de gebruikte techniek verandert ook de smaak en het bijbehorende surfgedrag van je bezoekers. Wat in 2003 nog echt hip was, is vandaag vooral het onderwerp van slechte grappen. Enkele kenmerken waardoor je website nu minder goed wordt gewaardeerd zijn:

  • Design van de website dateert
  • Techniek achter de website is verouderd
  • Je website wordt mobiel niet juist afgebeeld

Ga je niet mee met de trends, dan kan je website zomaar als oubollig of gedateerd gezien worden door je potentiële klanten. En juist die eerste indruk wil je niet maken!

Als laatste verandert het surf gedrag van de mens continu, zeker innovaties zoals het gebruik van smart- en mobiele devices veranderen onze houding ten opzichte van internet radicaal. Om op dit gedrag verder in te kunnen spelen is het van belang dat:

  • Je gebruikte content afstemt op waar de bezoeker daadwerkelijk op zoekt
  • Goede interne linkstructuur naar andere pagina’s
  • Makkelijk scan-baar en goed gebruik van opsommingstekens

Toekomst

Vandaag de dag is het consumentengedrag heel erg anders dan 15 jaar geleden. En over 15 jaar dan? Dan ziet het hele internet er waarschijnlijk weer totaal anders uit. Het is niet meer weg te denken uit de dagelijkse gang van zaken. Staat continu in beweging en aanpassingen zijn aan de orde van de dag.

Vergelijk het met een auto; iets dat je moet onderhouden anders gaat het vroeg of laat mis. Niet alleen technisch, maar zeker ook qua marketingdoeleinden, gebruiksvriendelijkheid en beschikbaarheid op alle verschillende beschikbare devices. Mede daarom hebben we bij TwoBrands het volgende in het leven geroepen; een Website APK keuring! Stuur ons de link naar je website, of vul je website link in op onze geheel gratis en vrijblijvende scan tool, dan beoordelen wij je website aan de hand van alle diversen standaarden van tegenwoordig, en krijg er nadien een geheel vrijblijvend adviesrapport voor terug.

Auteur:
Mark Kampen

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws / Websites

Website APK keuring

Mark Kampen / 20 februari 2018
Laatste nieuws / Websites

Onze werkwijze

Laatste nieuws

Erkend leerbedrijf

HTTPS/SSL / Websites

Beveilig uw website met een SSL certificaat