Erkend leerbedrijf

”inschatting:” 2 ”leesminuten”

Home » Laatste nieuws » Erkend leerbedrijf

Introductie

TwoBrands BV heeft het Erkend Leerbedrijf certificaat van de organisatie SBB. Hiermee garanderen wij studenten een goede stageplaats binnen ons bedrijf. Vanuit verschillende scholen kunnen stagiaires bij ons op het bedrijf werken in een BOL of BBL traject. Dus of je nu een commerciële of technische opleiding volgt, bij ons kun je terecht!

SBB & Erkend Leerbedrijf

Het Erkend Leerbedrijf certificaat is een initiatief van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Het SBB is een landelijke organisatie die de vernieuwde samenwerking in 2015 in leven heeft geroepen. Het doel van deze coöperatie is het dichter bij elkaar brengen van opleiders (scholen) en het bedrijfsleven. Zo zorgen scholen voor een zo’n goed mogelijke praktijkervaring van hun studenten en is het bedrijfsleven gegarandeerd van vakmensen voor de toekomst. Een win-win situatie voor beiden.

Natuurlijk zijn wij bekend met de verschillen tussen wat de opleidingen studenten leren en wat zij daadwerkelijk gaan doen in de praktijk. Te vaak komt de theorie niet overeen met de praktijk. Beide partijen, en zeker ook de studenten zelf, zijn gebaat met een zo’n goed mogelijk aansluiting tussen de theorie en de praktijk.

Het is voor bedrijven als TwoBrands BV een vereiste om het Erkend Leerbedrijf certificaat in hun bezit te hebben om MBO stagiaires te mogen opleiden. Om als bedrijf dit certificaat te ontvangen wordt zij individueel gecertificeerd. TwoBrands BV heeft hiervoor het accreditatie proces van het SBB doorlopen. Daarnaast is er contact met individuele scholen en het SBB zelf om de kwaliteit van de leertrajecten te kunnen blijven garanderen.

 

 

 

 

 

 

 

 

MBO – BOL & BBL

Kijkende naar de verschillende leertrajecten kunnen zowel studenten van de Beroeps Opleidende Leerweg (BOL) als de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) terecht bij ons. Dus of het nu Niveau 2, 3 of 4 betreft, wij zorgen voor een juiste stageplaats die bij jou opleiding en interesses past. Via Stagemarkt.nl kunnen studenten actuele stages in hun opleidingsgebied vinden bij verscheidene bedrijven.

Bekijk ons profiel om achter onze actuele stages te komen. Download hier ons actuele Erkend Leerbedrijf Certificaat.

Auteur:
Mark Kampen
Posted in

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws / Websites

Website APK keuring

Mark Kampen / 20 februari 2018
Laatste nieuws / Websites

Onze werkwijze

Laatste nieuws

Erkend leerbedrijf