Passie voor

Websites ontwerpen en maken, verbluffende producten lanceren, klanten blij maken!
We hebben het allemaal gedaan!

Het WordPress CMS,

als stabiele basis voor resulaten.

Wij gebruiken WordPress als basis voor je website. Het WordPress CMS is een hoogwaardig en flexibel content management systeem dat optimaal ingericht kan worden voor het beheer van jouw website en zodoende uitermate gebruiksvriendelijk blijft. Het CMS is uitermate geschikt voor talloze verschillende types en meertalige websites met een maatwerk design en maatwerk functionaliteiten.

app-apple-calendar-39578
home-3

Meer dan alleen een

WordPress website laten maken

Het gebruik van WordPress geeft ons de mogelijkheid om een website te maken die helemaal op jouw bedrijf of organisatie is afgestemd. Bezoekers zien een tijdloos design in maatwerk, lay-out, structuur en functionaliteiten. De beheerderszijde ook wel; "Back-end" genoemd, is niet minder functioneel. Doordat het om een maatwerk website gaat richten we deze "Back-end" ook voor je in, en kunnen we perfect voorzien in alle denkbare -en specifieke wensen.

Wat maakt TwoBrands zo uniek?

en waar maken wij écht het verschil?

Veel bekende aanbieders gaan uit van een standaardopzet met een standaard "WordPress Thema". Zodra men start met een "standaard thema", zal de web-developer aan de slag moeten om de standaard items aan te passen aan de gewenste uitgangssituatie. Over het algemeen zouden we daarmee kunnen zeggen dat men dus start met "verbouwen" in plaats van "bouwen".

TwoBrands maakt gebruik van het eigen ontwikkeld "WordPress thema" en stelt ons in staat om op ieder gewenste plek, unieke functionaliteiten te plaatsen. Functionaliteiten die bovendien op een later moment aan de website toegevoegd kunnen worden.

Gebruiksvriendelijk

Met WordPress kan iedereen zelf snel en eenvoudig extra pagina’s toevoegen, afbeeldingen uploaden nieuwsberichten publiceren of agenderen en de volledige pagina inhoud wijzigen.

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel en zorgen er altijd voor dat we bij het opleveren van een website extra beveiligings- en backupmaatregelen genomen zijn.

Onderhoud

Een website met het WordPress CMS heeft net als een auto regelmatig onderhoud nodig. Zie het onderhoud aan je website als een regelmatige APK-keuring voor je website.

Google is er dol op

Google is een van de populairste zoekmachines wereldwijd en is zelf, net als ons, ook helemaal weg van de manier waarop WordPress is opgebouwd.

Goed vindbaar

We maken je website goed vindbaar en zorgen dat je in elke zoekmachine wordt geïndexeerd. Zo kunnen je klanten je makkelijk vinden.

Flexibel

Dat de website door de jaren heen met je mee kan groeien zonder je steeds helemaal overnieuw moet beginnen met vormgeven of de techniek erachter.

Je website groeit met je bedrijf mee

altijd flexibel én altijd uitbreidbaar

Bij TwoBrands bieden wij daarom organisaties die net wat extra willen nu de kans om dit uit te laten voeren. Dit kunnen werkzaamheden zijn op het gebied van veiligheid, snelheid of bezoekersaantallen. Met een internationale klantenkring, ruime WordPress ervaring én ambiteuze opdrachtgevers zijn wij wel wat gewend. Daag jij ons uit? Neem gerust contact met ons op. Het ontwikkelen met WordPress oplossingen kent vele variaties.

Specifieke maatwerk wensen?

Wij bouwen het voor je.

Twobrands informeert je graag over de technische mogelijkheden.

Bel ons direct "013 844 0058"

of vraag direct een offerte aan

ONZE WERKWIJZE

Door met een duidelijk stappenplan te komen zorgen we voor een succesvolle afronding van ieder project; klein of groot! Dit door ons bedachte en bewezen stappenplan blijkt voor ieder project uiterst doeltreffend en daarnaast: binnen budget. Wel zo fijn! Uiteraard wordt ieder nieuw project zorgvuldig besproken en indien nodig passen we het stappenplan er direct op aan. Zo blijft; afspraak is afspraak altijd staan en door alle feedback die we ontvangen worden we met elk project wijzer. Zo zie je maar: ook wij leren nog dagelijks bij.

STAP EEN

Tijdens een vrijblijvend gesprek inventariseren we al je wensen aan de hand van je budget. We scheiden hoofdzaken van randzaken zodat we ieder project succesvol én binnen budget af kunnen ronden.

STAP TWEE

Je ontvangt een gespecificeerde offerte voor het project en na akkoord ontvang je van ons een start document met alle vragen en keuzes die bij jou website van toepassing zijn.

STAP DRIE

Aan de hand van de keuzes maken we een DEMO omgeving waarin we alles verwerken wat je ons aangeleverd hebt. Zodra deze DEMO akkoord is, plaatsen we hem LIVE op het gewenste domein.

Lees wat andere over ons zeggen
REFERENTIES
heuveling-logo

Na wat speurwerk naar het juiste bedrijf om onze website te laten maken sprong TwoBrands er voor ons uit. Het is een bedrijf dat elke opdrachtgever afzonderlijk bekijkt en niet websites maakt met allemaal dezelfde uitstraling. TwoBrands is een dynamisch bedrijf met een persoonlijk benadering, waar je met duidelijke afspraken kunt samenwerken, en zo tot een gewenst resultaat kunt komen. Tot op de dag van vandaag, krijgen we prima ondersteuning als er wensen of vragen zijn. Kortom wij zijn trots op het eindresultaat, dankzij TwoBrands!!

Bianca Wouters

Metaalwarenfabriek Heuveling Bladel BV
BG_Gendersteyn

TwoBrands heeft in 2016 de bouw van onze nieuwe website overgenomen van een ander bedrijf. Dit ‘springen op een rijdende trein’ is tekenend voor de flexibiliteit van TwoBrands. Met een servicegerichte houding helpen ze ook kleine marketingteams actief met een website bezig te zijn. Ze adviseren proactief over wetgeving en andere ontwikkelingen. Kortom een ontzorgend webbureau.

Harald van Schie

BurgGolf
BEN JIJ KLAAR OM GOED VINDBAAR TE WORDEN?

Mis deze kans niet en reageer snel zodat je altijd een stapje voor bent op de concurrentie. Wij helpen je graag op weg met goede adviezen. De koffie staat altijd klaar bij ons!