Referenties

Emma Evers Mantelzorgmakelaar

Twobrands heeft op vakkundige wijze mijn bedrijfsidee gezicht gegeven. Zij ontwikkelden een totaal concept van huisstijl tot website en hebben zich daarbij verdiept in mijn doelgroep, vakgebied en persoonlijke wensen. Met de betrokkenheid die Twobrands liet zien wisten zij mijn wensen perfect te vertalen. Een prettige samenwerking, wat heeft geresulteerd in een vernieuwende en kwalitatieve website waarmee ik me kan onderscheiden op internet en welke precies past bij mij als ondernemer.

Emma Evers

Metaalwarenfabriek Heuveling BV

Na wat speurwerk naar het juiste bedrijf om onze website te laten maken sprong TwoBrands er voor ons uit. Het is een bedrijf dat elke opdrachtgever afzonderlijk bekijkt en niet websites maakt met allemaal dezelfde uitstraling. TwoBrands is een dynamisch bedrijf met een persoonlijk benadering, waar je met duidelijke afspraken kunt samenwerken, en zo tot een gewenst resultaat kunt komen. Tot op de dag van vandaag, krijgen we prima ondersteuning als er wensen of vragen zijn. Kortom wij zijn trots op het eindresultaat, dankzij TwoBrands!!

Bianca Wouters

BurgGolf

TwoBrands heeft in 2016 de bouw van onze nieuwe website overgenomen van een ander bedrijf. Dit ‘springen op een rijdende trein’ is tekenend voor de flexibiliteit van TwoBrands. Met een servicegerichte houding helpen ze ook kleine marketingteams actief met een website bezig te zijn. Ze adviseren proactief over wetgeving en andere ontwikkelingen. Kortom een ontzorgend webbureau.

Harald van Schie

Tekstbeleving

Ik ervaar de samenwerking met TwoBrands als erg prettig; betrokken en kundige mensen, ze denken mee met de klant, geven tips waar nodig en ontwerpen de website zoals jij het voor ogen hebt. Het is toch knap als je kunt visualiseren wat mensen in hun hoofd hebben. TwoBrands volstaat die kunst.

Myrthe Peters