Heku Kunststoffen

Heku Kunststoffen

Voor Heku kunststoffen mochten we een volledig nieuwe website ontwikkelen met een vernieuwende uitstraling. De oude website bleek niet meer geschikt te zijn voor de weergave op mobiele apparaten. Er is gekeken naar een uitstraling die past bij de unieke vormen- en producten die Heku kunststoffen al jaren produceert.

De nieuwe website heeft naast een nieuw uiterlijk ook nieuwe content gekregen en wordt maandelijks uitgebreid met nieuwsartikelen.

Heku Kunststoffen produceert middels Vacuümtechniek een grote variatie aan producten van vliegtuig onderdelen tot stallenbouw maar ook voor revalidatie, compressors, sauna’s, vuilnis-wagens, weegtoestellen, insecten bestrijding, betonindustrie, turn- en sporttoestellen, auto-bussen enz. Maatwerk is al ruim 3 decennia standaard en ze helpen graag bij u het maken van de juiste keuzes. Met deze techniek maken zij de mooiste eindproducten. Van sporttoestel tot producten voor de vuilniswagen: Heku Kunststoffen levert zeer uiteenlopende producten voor verscheidene afnemers.