Alle opties in een notendop

en altijd klaar voor de toekomst

Een goede website is nooit af. Wij gaan daarom ook graag door. Met behulp van onze talloze extra functionaliteiten kunnen we je website of webshop altijd mee laten groeien met je onderneming. Zo kom je achteraf nooit voor dure verrassingen te staan omdat je website niet meer geschikt is voor  toekomstige uitbreidingen. Benieuwd wat de extra mogelijkheden allemaal zijn? Bekijk onderstaand overzicht of stuur ons een berichtje voor de maatwerk mogelijkheden of koppelingen.

Referenties

Een persoonlijke referentie van een goede klant, kan soms de doorslag geven waarom een bezoeker zaken met je wil doen. Verzamel digitaal referenties en laat andere lezen wat klanten over je zeggen.

Nieuwsbrieven

E-mailmarketing is het enige kanaal is waar de klant zelf actief voor heeft gekozen om berichten te ontvangen. Breid je website uit met digitale nieuwsbrieven en vergroot op eenvoudige wijze het aantal bezoekers.

Webshop

Verkoop online je producten, laat bezoekers makkelijk navigeren ervoor te zorgen dat er een duidelijk structuur in je handelingen zit en ga aan de slag met onlinemarketing die aanzet tot actie.

iDeal betalingen

Ontvang eenvoudig betalingen via iDEAL, de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. Verzamel en verwerk digitaal je al je betalingen vanuit je webshop, makkelijk veilig en snel.

Online agenda

Laat bezoekers op je website een evenement zien waar ze zich voor kunnen registreren, of laat hen zelf online een afspraak inplannen wanneer het hen uitkomt.

Blog Pro

Verbaas je lezers en volgers met nieuwe uitgebreide functionaliteiten voor je nieuwspagina. Gecategoriseerd berichten tonen, sortering van trending artikelen en vertel de leestijd per artikel.  

Meertaligheid

Niet genoeg aan de Nederlandse markt of opereert je bedrijf in het buitenland? Bied dan bezoekers uit omliggende landen content aan in hun eigen taal en verhoog je conversie in het buitenland.

Chat functie

Verhoog de interactie met bezoekers door LIVE in te spelen op vraagstukken middels een chatfunctie. Laat bezoekers na een bepaalde tijd zien dat jij er bent voor vragen te beantwoorden, of help hen over de streep bij twijfel.

Offerte formulieren

Geen talloze ingewikkelde offertes opnieuw opzetten en vullen, maar laat dit direct door de website afhandelen en versturen. Je wordt automatisch op de hoogte gesteld wanneer er een offerte aanvraag binnen is, en verwerk deze meteen zonder gedoe.

Quiz en Test formulieren

Creëer Quizvragen en Testen op je website om te achterhalen wat de bezoeker beweegt of zet deze formulieren in voor een bewustwording bij je bezoekers, waar jij de beste oplossing voor hebt. Er kunnen zelfs scores worden bepaald aan de hand van antwoorden.

Geavanceerde zoekfunctie

Zoek op je gehele website naar gerelateerde content of sluit juist bepaalde content uit. Op je dashboard kun je tevens een oogje in het zeil houden waar men vaak op zoekt. Op die manier weet je direct waar je een passend artikel voor kunt schrijven.

Uitgebreide contactfomulieren

Bepaal wat je van de klant wilt weten of creëer conditionele velden die verschijnen wanneer men bepaalde keuzes maakt in een formulier. Op deze manier ben je er altijd verzekerd van dat je alle benodigde informatie binnen haalt.

Extra velden

Zijn de standaard velden niet genoeg om bijvoorbeeld extra productinformatie te noteren, of heb je behoefte aan wat extra velden op een reguliere pagina? Zet dan extra velden in voor je eigen gemak.

Custom Post type

Wanneer je bijvoorbeeld een apart menuitem nodig hebt voor je portfolio kun je CPT's inzetten om een volledig op maat berichttype te definiëren. Een volledig stuk maatwerk en kan alles bevatten.

Maatwerk plugin

Wanneer je behoefte hebt aan een maatwerk plugin, welke helemaal voor jouw op maat is geschreven en ontwikkelt. Zet de plugin in voor talloze doeleinden die specifiek voor jou bedrijf gelden.

Heb je een functie gezien die je wilt toevoegen?

Of heb je liever eerst wat meer informatie nodig, vul dan ons contactformulier in.