presentatie van cassette met doos en foam inlay voor multitool

Specials

Geschenkdoos_glenrothes-twobrands

SPECIALS VAN TWOBRANDS WORDEN MET PLEZIER GEBRUIKT

Specials die perfect aansluiten bij uje huisstijl. Heb je iets op te bergen, te presenteren of wellicht een combinatie? Een volledig op maat gemaakt product perfect afgestemd op je inhoud of collectie! Met meer dan 15 jaar ervaring kunnen we wel spreken van vakmensen op dit gebied.

Twobrands informeert je graag over de technische mogelijkheden, materiaalkeuze en levertijden. De specials worden het visitekaartje van je bedrijf. Uiteraard spreekt de inhoud voor zich, maar een eerste indruk van je bedrijf geeft je uiteraard met de special om je inhoud heen.

Bekijk samen met ons de creatieve mogelijkheden en wij creëren voor je bedrijf een echte blikvanger! Uiteraard zijn al onze presentatiekoffers, -dozen of mappen te voorzien van je eigen huisstijl. Een Aluminium koffer van Twobrands is bijvoorbeeld de ideale oplossing om je waardevolle inhoud in op te bergen. Wij denken graag vanaf het allereerste begin mee om ervoor te zorgen dat het uiteindelijke doel geheel aansluit bij je wensen.

Maar misschien nog wel belangrijker; bij de uitstraling van je bedrijf!

ONZE KLANTEN BLIJVEN BIJ ONS DOOR

Transparantie

Eerlijkheid en openheid van zaken! Je weet vooraf wat van je ons mag verwachten om vervelende verrassingen achteraf te voorkomen.

Efficiency

Door onze efficiënte aanpak van werken wordt ieder mogelijk project binnen budget en binnen planning afgerond. Afspraak = afspraak!

Prijsstelling

Doordat we een kleinere organisatie zijn kunnen we snel schakelen zonder hoge marges te hoeven berekenen. Ons voordeel is jouw voordeel!

Overtuigd?

Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!