Website analyse voor uw website

Voor iedereen die vrijblijvend onze tips en verbeterpunten wil ontvangen.

Test je Website

SEO check thumbs up

Gratis analyserapport

Om goede prestaties te leveren in de zoekmachines is een website die voldoet aan de hedendaagse online eisen onmisbaar. Deze eisen worden bepaald door bezoekers, zoekmachines en browsers en zijn continu aan verandering onderhevig.

Gelukkig weten we bij TwoBrands wat belangrijk is voor jouw website. Met die insteek hebben wij onze website analyse SEO check ontwikkeld. Ontdek hoe jouw huidige website scoort en ontvang gratis een volledige rapportage van onze meetresultaten, inclusief gratis advies met extra informatie en mogelijke verbeterpunten!

Wat wordt hiermee inzichtelijk?

Jouw website wordt getest aan de hand van vier SEO hoofdonderdelen:

  • Prestaties
  • Mobiel gebruik/vriendelijkheid
  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Veiligheid

Overtuigd?

Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!

Waarom onze GRATIS tool!

Je website hoog laten scoren op Google is moeilijker en competitiever dan ooit. Er zijn tal van factoren zoals pagina-inhoud, prestaties, sociale factoren en backlink-profiel die zoekmachines zoals Google gebruiken om te bepalen welke sites het hoogste moeten scoren.

Onze tool is een gratis SEO audit die een gedetailleerde website-analyse uitvoert over meer dan 100 datapunten voor je websites, en een duidelijke en bruikbare aanbevelingen biedt voor stappen die u kunt nemen om je online aanwezigheid te verbeteren en uiteindelijk beter te scoren in Google.

Naast de punten in de gratis website-check, die u zullen helpen bij het nemen van de daadwerkelijke stappen om je site te verbeteren, kunnen wij u bijstaan met het up-to-date houden van je website, verbeteren van de score in zoekmachines en het verhelpen van kritieke problemen.